Veesteeg-West, Beneden-Leeuwen

Beneden-Leeuwen

Veesteeg-West

Terug naar resultatenlijst

Details & cijfers

  • Beschikbaar
    Per direct
  • Type
    bouwgrond

Kavels beschikbaar op het bedrijventerrein gelegen tussen de Veesteeg en de Spijkerstraat in Beneden-Leeuwen (bedrijventerrein Veesteeg-West). De gronden sluiten aan op de bedrijventerreinen Expeditieweg en Nijverheidsstraat en provinciale weg N322. De kavelgrootte varieert van circa 1.545 m2 tot 1.865 m2.

Het betreft de verkoop van onbebouwde bouwgrond op bedrijventerrein Veesteeg-West, waarop koper vervolgens voor eigen rekening en risico een bedrijfsruimte met aanhorigheden kan oprichten middels een door koper aan te vragen bouwvergunning conform het bepaalde in het bestemmingsplan en gemeentelijke bouwverordening.

In de directe nabijheid van het object zijn reeds een aantal bedrijven gelegen. Op het terrein zelf (de Onderstal) zijn gevestigd o.a. Walraven Meubel, WeBe Systems en Carrosseriebedrijf Bart Romijnders, aan de Veesteeg zelf zit Shots Media, de Gemeentewerf, Toyota Jo van Oyen en Goretti Meubelindustrie en op het tegenovergelegen bedrijventerrein Expeditieweg zijn o.a. Sanders Beton B.V, de Ruiter B.V. Sloopwerken en een bedrijfsverzamelgebouw gevestigd.

De Veesteeg is een van de verbindingswegen vanuit Leeuwen naar de Maas en Waalweg. Het bedrijventerrein is gemakkelijk en snel te bereiken.

Koopsom
De koopsom bedraagt € 95,- per m² voor de percelen met nummer 6 en 7, nog te vermeerderen met omzetbelasting.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bernheze Makelaars en Van Erp Makelaardij

Locatie

Adres

Veesteeg-West
Beneden-Leeuwen

Reageer op dit object

Veesteeg-West, Beneden-Leeuwen

Aanhef
Voornaam
Achternaam *
Uw e-mailadres *
Telefoonnummer
Onderwerp
Bericht *