Ons verhaal

De kracht van samenwerken.

Van den Bosch Vastgoed. Sinds 1965 een begrip in het Land van Maas en Waal.

Van den Bosch Vastgoed gelooft in de kracht van samenwerken. Duurzame relaties zijn daarbij onmisbaar. Overheden, architecten, makelaars en adviseurs vinden in Van den Bosch Vastgoed een stabiele partner. Beheersing van het proces in de samenwerking, van ruwe grond tot en met een sleuteloverdracht, geeft onze huurders en kopers zekerheid.

Daar staan wij voor: samen realiseren.

Team

 • Martin Scherpenborg

  Directeur
 • Kim Jordan

  Secretaresse
 • Ester van Hoeij

  Administrateur
 • Peter de Beijer

  Facility manager
 • Kim Nijhof

  Accountmanager Vastgoed & Ontwikkeling
 • Marja Jeurissen

  Administratief medewerkster
 • Theo van den Bosch

  Eigenaar/adviseur

Van den Bosch Vastgoed

Naast de directe mensen die binnen de organisatie werken, sturen zij dagelijks diverse externe professionals aan die tevens voor Van den Bosch Vastgoed actief zijn. De korte communicatielijnen, informele sfeer en oprechtheid dragen bij aan een prettige samenwerking met huurders en kopers.

De compacte organisatie is daarbij een voordeel. De beste prestatie wordt immers geleverd in een prettige werksfeer, waarbij vertrouwen en openheid voorop staan.

Hoe het begon

In 1965 begon Thé van den Bosch zijn eigen aannemersbedrijf. Al snel kocht hij locaties aan om toekomstige bouw van woningen te waarborgen: de start van de projectontwikkeling.

Door de jaren heen werden met enige regelmaat ontwikkelde en gerealiseerde panden in eigendom gehouden en ontstond een beleggingsportefeuille.

In 1998 werd het aannemersbedrijf gesplitst van de vastgoedbeleggingen en projectontwikkeling en ontstond een aparte vennootschap. Thé van den Bosch bleef actief verbonden aan beide bedrijven.

Vandaag de dag is Thé van den Bosch niet meer dagelijks werkzaam bij Van den Bosch Vastgoed, maar onmisbaar als adviseur.

Vastgoedontwikkeling

In de projectontwikkeling ligt de focus op woningbouw, combinatieprojecten van winkel- en woningbouw en bedrijfsmatige panden. Het totale ontwikkelingstraject wordt zelfstandig of juist in een samenwerking met derden gerealiseerd. 

Door de omvang van de projecten overzichtelijk te houden voor de organisatie, blijft het gehele proces beheersbaar. 

Vastgoedbeleggingen

De vastgoedportefeuille omvat woningen, winkel- en kantoorpanden en overige bedrijfsgebouwen. In het verleden is dit vastgoed veelal door Van den Bosch Vastgoed zelf ontwikkeld.

Samenwerken?

Wilt u weten wat Van den Bosch Vastgoed voor u kan betekenen? Neem contact op.