Vraag en antwoord

Vraag en antwoord

U huurt een woning of pand van Van den Bosch Vastgoed en hebt een vraag? Of u wilt u iets weten over ons aanbod? Mogelijk wordt uw vraag al op onze website beantwoord.

 • Ik heb een vraag over jullie aanbod

  Hebt u vragen over ons aanbod? U kunt contact opnemen met Van den Bosch Vastgoed of met de makelaar van het betreffende object.

 • Ik huur bij jullie een woning en heb daarover een vraag

  U huurt een woning van Van den Bosch vastgoed en hebt een vraag? Bekijk voordat u contact opneemt of uw vraag reeds wordt beantwoord in onze handleiding bij de huur van een woning.

 • Ik huur bij jullie een (kantoor)pand en heb daarover een vraag

  U huurt bij ons zakelijk vastgoed en hebt daarover een vraag? U kunt contact opnemen met Van den Bosch Vastgoed en wij zullen uw vragen zo spoedig mogelijk proberen te beantwoorden.

 • Waarvoor is een verhuurdersverklaring?

  Een verhuurdersverklaring is een schriftelijke mededeling van uw vorige verhuurder aan uw nieuwe verhuurder waarin staat of u in uw huurperiode bij uw vorige verhuurder bijvoorbeeld huurachterstand heeft gehad of dat u andere vormen van ‘wanprestatie’ heeft gepleegd, zoals onbevoegde onderverhuur, het veroorzaken van overlast of het gebruiken van de woning voor doeleinden waarvoor de woning niet bestemd is. Denk aan bedrijfsmatige activiteiten als het kweken van hennep. De verhuurdersverklaring is een soort bewijs van goed gedrag als huurder. In de regel vragen wij nieuwe huurders om een verhuurdersverklaring van hun huidige (in elk geval laatste) verhuurder.
  Heeft u een verhuurdersverklaring van ons nodig? U kunt contact opnemen met Van den Bosch Vastgoed.